Сърцето на Луцифер fb2

поделись с друзьями
Скачать Сърцето на Луцифер fb2 бесплатно
Название книги:
Автор:
Серия:Диоген
Язык книги:Болгарский
Оригинал:Английский
Доступные форматы:EBook fb2
RU

Описание книги

Някои тайни никога не умират. Особено, ако убиецът е от онези, които никога не спират.

Странна и необяснима гибел застига проф. Хамилтън пред очите на ужасените му студенти.

Хорас Соутъл е на делови обяд в скъп нюйоркски ресторант, когато буквално от небето — изхвърлен от 24-тия етаж — върху масата му се стоварва обесеният труп на художника Чарлз Дюшам.

Майкъл Декър — висш служител на ФБР — е открит в дома си, прикован за стола със старинен щик…

Серията мистериозни показни убийства продължава, а полицията разполага само с онези улики, които тайнственият убиец нарочно е оставил, за да направи загадката още по-заплетена: влакно от плат, произведен в Тибет; въже за бесене с 13 възела, създадени по сложен математически модел; старинно оръжие, необяснимо как изчезнало въпреки усилената охрана…

Лейтенант Винсънт Д’Агоста единствен притежава ключ към зловещата мистерия — писмо от специалния агент на ФБР Пендъргаст, дошло сякаш от отвъдното. Писмо, което разкрива потресаващи тайни и на което никой не вярва… Д’Агоста е принуден да разчита само на себе си в едно разследване, което го изправя пред избора между приятелския и професионалния дълг, превръща го от преследвач в мишена.

А танцът на Смъртта продължава, кухите й очи се втренчват в нови и нови жертви… и в един диамант, червен като кръв и студен като сърцето на Луцифер.

Скачать книгу

Имя файла Формат Объем Ссылка
srceto-na-lucifer-fb2.fb2 fb2 FictionBook — стандарт призван обеспечить совместимость с любыми устройствами и форматами 448,9 Кбайт

0 Отзывов

Оставить отзыв

Внимание! Необходима авторизация!