Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните) fb2txthtml

поделись с друзьями
Скачать Забранената египтология (Загадъчните знания и високите технологии на фараоните) fb2 бесплатно
Название книги:
Автор:
Издатель:«Дилок»
Серия:Rest
Первый выпуск:София, 2006
Язык книги:Болгарский
Оригинал:Немецкий
Доступные форматы:EBook fb2, txt, html
RU

Описание книги

От хиляди години посветени жреци пазят в Египет тайно знание, което съдържа в себе си всички основни положения на съвременната наука — от генни технологии до създаване на ядрени реактори.

Възходът на древен Египет към висока култура всъщност трябва да е протекъл доста по-различно, отколкото научните среди днес продължават да твърдят. Съвсем очевидно античните учени от различни точки на земното кълбо са разполагали с невероятни и загадъчни познания. Съществуват доказателства, че не само мореплаването е на възраст 60 000 години, но че употребата на уранова руда, електричество, микроскопи, летателни апарати, дори и гениите експерименти не са били безизвестни за тях. Не само египтолози, но и сътрудници на NASA добре знаят, че по всяка вероятност в центъра на Голямата пирамида е имало източник на радиоактивна енергия с не по-малка сила от ядрен заряд!

Смущаващото в случая е по-скоро това, че официалната египтология е добре запозната с фактите, но мълчи. Защо?

В специализираната си книга немският журналист изследовател Ердоган Ерчиван разказва съдържателно и много вълнуващо за забележителните събития и обрати, белязали развитието не само на Египет, но и на целия древен свят.

Възможно ли е изобщо античните хора без чужда помощ, само със собствени ресурси, да реализират научни резултати и заключения, близки до постиганите с най-съвременни технологии?

Защо откритите при пълна секретност четвърта и пета камера в Голямата пирамида остават недостъпни за обществеността? Защо от новооткритите подземни тунели и лабиринти се интересуват военни, а не египтолози?

Инсайдери разказват за античен подземен град под платото Гиза и за мистериозен ядрен реактор в тялото на Голямата пирамида.

Защо най-важните открития са пазени в тайна от египтолозите?

 

За четири години книгата има 13 издания само в Германия.

 

Скачать книгу

Имя файла Формат Объем Ссылка
zabranenata-egiptologiya-fb2-txt-html.fb2 fb2 FictionBook — стандарт призван обеспечить совместимость с любыми устройствами и форматами 308,3 Кбайт
zabranenata-egiptologiya-fb2-txt-html.txt txt Самый обычный текстовый файл, содержащий текстовые данные в виде строк. 229,8 Кбайт
zabranenata-egiptologiya-fb2-txt-html.html html В основном используется для отображения сайтов, но и книги позволяет читать 231,1 Кбайт

0 Отзывов

Оставить отзыв

Внимание! Необходима авторизация!